Parenclub Mystique

Welkom bij Parenclub-Mystique

Parenclub Mystique Reviews

  Wauw en wauw!

  Met verheugen naar de club gereden en het kunnen vinden. Mooie grote villa tussen de akkers met groot parkeerterrein onder de flinke Dennen. Ontvangst was prima, een oudere vriendelijk dame wees ons de weg. Beneden omkleden en lekker grote lockers. Eenmaal boven hebben we eerst wat gedronken aan de bar, sigaret gerookt en vervolgens in de enorme jacuzzi geplonst waar we al lekker los gingen. Ik ga deze site netjes houden en geen details geven, we hebben ons bijzonder erotisch vermaakt en ik heb ca drie meter tissue verbruikt 😂🤪

  Sterke punten
  Grenzeloze seks, respect en plezier met elkaar, lekker eten, goede hygiëne en een zeer goede sfeer.

  Zwakke punten
  Rookhok buiten. Is verplicht, ik weet het maar niet erg prettig

  Een museum is nog spannender dan Mystique

  Mijn vriend klaagt niet gauw en geeft zelden op, maar gisteren kon hij helaas niet anders. Waardeloos management en geldklopperij. SLUITEN !!!

  Zwakke punten
  Deze tent mag helemaal niet open zijn

  Waardeloze corona-doorgedraaide parenclub

  Helemaal kapotgemaakt door betuttelende "verkeersbordjes" met de tekst max. 1 koppel en dat bij bijna alle ruimtes. Daarnaast behoort zo'n club met een hoge entreeprijs enkele dames beschikbaar te stellen voor de heren. Het volk is halsstarrig en kunnen beter thuis gaan sexen omdat ze totaal niet tolerant zijn. SLUITEN IS DE BESTE OPTIE !!!

  Zwakke punten
  Totale mismanagement en geldwolven

  Top club

  Reizen elke twee maanden naar Mystique vanuit Drenthe, bijna drie uur rijden en dus altijd een hotel nodig, maar dat is het dubbel en dwars waard.

  Sterke punten
  Schone club met veel ruimte en enorm vriendelijk personeel met prima buffet. Alle voorzieningen ruim aanwezig zoals condooms en handdoeken.

  Zwakke punten
  Nog niet gevonden daar.

Bezoek Parenclub Mystique

Schrijf je eigen review