Bananenbar - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 30 oktober 2017
Bananenbar Logo

66.7% aanbevolen, 1 Reviews

  1. Bananenbar
  2. Bananenbar Reviews
  3. Schrijf ook een review over Bananenbar

Bananenbar

Ben je in Amsterdam en ben je van plan om een bezoekje te brengen aan de wallen? Dan moet je een bezoekje brengen aan de Bananenbar. Deze bar is namelijk gelegen in de erotische uitgaansgelegenheid op de Wallen. Deze bar is gevestigd in een monumentaal 18e-eeuws pand aan de Oudezijds Achterburgwal 37. Een ieder die deze bar bezoekt, betaald per uur een bepaald bedrag. Drank wordt geserveerd door topless serveersters of animeermeisjes. Daarnaast krijgen klanten, die een extra fooi geven, een erotische "showtje" van de dames, waar bananen een grote rol spelen.

Personen die een bezoekje brengen aan deze bar, krijgen er niet genoeg van. Onder het genot van een drankje, kan men een gesprekje aangaan met een van de dames van de bar. De bar bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een ruime bar, waar de beeldschone dames spectaculaire shows weggeven. Deze bar is de perfecte locatie om uit te gaan met vrienden of voor het vieren van een vrijgezellen feest.

Bezoekers kunnen zich onder het genot van een drankje laten verleiden door een van de exotische dames. Hun sensuele dans, beweging van het lichaam en de sexy look van de dames zorgen ervoor, dat mensen steeds weer terugkomen naar deze bar. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom in deze exclusieve en spannende bar. Bezoekers kunnen hun fantasie de vrije loop laten en men heeft de mogelijkheid om zichzelf of kennissen of vrienden te trakteren op een sensuele lapdance van een van de hete gastvrouwen. Gasten worden ook regelmatig getrakteerd op een paaldans en striptease show.

Ben je van plan om naar de Wallen te gaan of heb je behoefte aan een onvergetelijke avontuurlijke avond? Kom dan gerust langs bij de Bananenbar op de Wallen in Amsterdam.

sexclubs

Bananenbar Details

Hits: 4303

URL: http://www.bananenbar.nl/

CategorieŽn: Stripclubs Amsterdam

Reviews: 1


Bananenbar reviews (1):

Bananenbar - Natalia

0

Review:
Very sweet and sensual lady. I will come back very soon especially for her.
I love you Natalia.

Sterke punten:
Good performance

Zwakke punten:
She ain't got none

James beveelt Bananenbar aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Bananenbar

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Bananenbar aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Bananenbar aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Bananenbar


Home Ľ Stripclubs Amsterdam Ľ Bananenbar