• goedendag, ik las dat u een club te koop had. Als deze nog te koop is dan zou ik graag met diegene in contact willen komen. Met vriendelijke groet,

    Door van de Velde op 18 januari 2020 Reageer

  • wij zijn 25-5 geweest als vip gast, goedkope bubbels en de hapjes hebben we helemaal niet gezien! En wat is de show achteruit gegaan!De show had niets met bulesque te maken, silvia de zangeres was wel heel goed.

    Sterke punten
    zangeres

    Zwakke punten
    de show

    Door silvia gerla op 27 mei 2019 Reageer

  • I went to this club with my friend who is from Poland.

    We were asked to pay at the entrance fee + asked to buy one mandatory drink. Both were done so far so good.

    But the girls/ women started asking for lap dance which is not mandatory in any strip club and it should be the choice or decision of customer. BUT HERE WE WERE FORCED BY GIRLS for LAP DANCE (especially one girl from Cuba).

    I said that I am here to see the strip dance and not willing to take lap on that day. She asked me some tips & I paid that too but she is not happy yet..... She going back to the original demand of FORCED LAP DANCE.

    It was not preferred BY me because it should not be forced against the willingness.

    So what happen finally ----- She started abusing me in bad words.

    Sterke punten
    Nothing

    Zwakke punten
    Read my review.

    Door Parthipan op 29 april 2019 Reageer

  • Leuke stripclub heb hier ook erg genoten, ik stoor me er alleen aan dat er op de site "dit gebeurd" staat terwijl dit "dit gebeurt" moet zijn. Verder is alles tip top in orde. Groetjes Mark

    Sterke punten
    Werknemers

    Zwakke punten
    Grammatica

    Door Amice Compan op 11 april 2019 Reageer

  • Reizen elke twee maanden naar Mystique vanuit Drenthe, bijna drie uur rijden en dus altijd een hotel nodig, maar dat is het dubbel en dwars waard.

    Sterke punten
    Schone club met veel ruimte en enorm vriendelijk personeel met prima buffet. Alle voorzieningen ruim aanwezig zoals condooms en handdoeken.

    Zwakke punten
    Nog niet gevonden daar.

    Door Hans op 5 oktober 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Racistische security

    Door BRIAN op 27 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dreams and Desires is the best agency in Amsterdam. Great service, they always do their best to send me the girl of my wishes. The girls working there are very beautiful and intelligent and provide a true GFE.

    Sterke punten
    Beautiful girls, great service, true GFE.

    Door Walderman op 20 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb een paar keer bij Dreams and Desires geboekt en ben er heel tevreden met hun diensten. Heel beleefd, snel, zonder onnodig gedoe.
    Ze hebben super leuke dames, mooi en intelligent.
    Een echte aanrader!

    Sterke punten
    Mooie vrouwen met inhoud, goede service

    Door Mark op 18 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik kwam 20 jaar geleden ook al in de OQ na het sportten in de sportschool. Het is er niet duur en je bent niets verplicht. Leuk om naar het dansen / strippen van de mooie meisjes te kijken. De sfeer is er altijd relaxt en ga je een keer naar beneden naar een van de kamertjes maak je een overgetelijke hete nacht mee. Ik ga er binnenkort weer eens kijken met een vriend van me, deze week een vermogen verdient met de bitcoin koers stijging, weer even wat winst omzetten in plezier hahahaaah.

    Sterke punten
    gezellig , leuke sfeer , mooie meiden, goede muziek

    Zwakke punten
    geen

    Door ron op 7 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Eerste keer. Decors, kostumering, personages en scene's erg imposant. Na dat op me ingewerkt te hebben, valt het me op dat de illusie gewekt wordt dat het een vrij feest is, waar alles mag en kan. Buiten het gebied van seksuele uiting heb ik dat weinig gezien en ervaren. Ongeschreven gedragsregels rigide en zo strak als mijn latex pakje.

    Sterke punten
    Gemoedelijke sfeer
    Mooie decoratie
    Paar leuke lieve paradijsvogels leren kennen
    (ter compensatie van het gros doorgesnoven ego's)

    Zwakke punten
    oppervlakkige muziek
    die ekte legbatterijgevoel
    (voor 54 euro was ik graag een vrije uitloopkip geweest)
    Houding uitsmijters en ander personeel wat niet klopte met de sfeer van het festival.

    Door Hermine Weggen op 26 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vorige week bij het thema feest las vegas geweest.. wat een GEWELDIGE locatie. Top personeel , mooie shows op het podium en super DJ's. Nog een leuke maand cd van de DJ gekregen.. Kortom... voor herhaling vatbaar

    Door Tanja op 8 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Geweldig mooie zaak met een geweldige sfeer. Deze club is een mooie combinatie van stripclub en discotheek. Mooie dames op het podium maar ook uitermate geschikt voor een avondje uit met heerlijke muziek. De djs knallen!

    Echte aanrader, klasse, luxe, mooie vip hoeken, top personeel!

    Sterke punten
    Service, entertainment

    Zwakke punten
    Geen

    Door Anoniempje op 12 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben en jong meisje van 21 jaar wil graag dansen in jullie prachtige tent ... wil graag meer info of jullie iemand nodig hebben kom vanuit belgie ...

    Sterke punten
    Knap

    Zwakke punten
    Geen

    Door Sara op 21 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • I just wanna say that it's a real great stripclub and i like Dalisha she is so sweet and beautiful.
    Dalisha have long legs and long blond hair.Because of her i had a real nice time in this wonderful stripclub in the centre of Amsterdam.

    Sterke punten
    Nice girls and music!!

    Door Rob op 20 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • While i was taking a beer at a bar at RembrandtSquare i saw a stripclub across from me so after i finisht my beer i went inside and the sexy girls gave me and my friends a real great time.

    Sterke punten
    Hot, sexy girls, great lapdances, great bar staff. It is worth to come back onces i will be back in Amsterdam again.

    Zwakke punten
    Nothing bad just fun there!!!

    Door Sean op 13 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afgelopen zaterdag geweest voor het stappen gaan. Ik was aangenaam verrast voor wat voor leuke sfeer en mooie dames ik in deze lapdance bar aantrof.
    Ik heb mijn vrienden overgehaald om er ook naartoe te komen en het was leedvermaak.

    Sterke punten
    De dames, de muziek, vriendelijk en aantrekkelijke barpersoneel.

    Door Marcel op 9 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hello,
    I had a real great and fun time in the La Vie stripbar.
    Dalisha caught my attention with her long blond hair and long legs.
    I started to take some lapdances from her and we drinked a big bottle champagne all by ourself. I can not wait till i got back and visit the topless bar again.

    Regards,

    John from Canada

    Sterke punten
    The beautiful girls and i like Dalisha so much.
    Nice music, friendly sexy girls

    Door John op 19 april 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Very sweet and sensual lady. I will come back very soon especially for her.
    I love you Natalia.

    Sterke punten
    Good performance

    Zwakke punten
    She ain't got none

    Door James op 18 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.