Kasteel Waterloo - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 11 april 2019
Kasteel Waterloo Logo

66.7% aanbevolen, 1 Reviews

  1. Kasteel Waterloo
  2. Kasteel Waterloo Reviews
  3. Schrijf ook een review over Kasteel Waterloo

Kasteel Waterloo

Wilde je altijd al een kasteel bezoeken? Wil je ook nog eens je erotische avonturen beleven in een kasteel. Dan ben je bij Kasteel Waterloo te Limburg op het juiste adres. Deze unieke club kan al je erotische dromen en wensen in vervulling laten gaan.

Kasteel Waterloo is gebouwd in 1922, gelegen in een 35.000m≤ groot park.
In 1997 is Kasteel Waterloo geheel in originele staat gerenoveerd. Erotiek staat in deze club bij op de eerste plaats. Dit is dan ook de reden waarom deze club in Europa bekend staat als de actiefste club. Op Kasteel Waterloo zijn er geen vreemden Men treft allťťn vrienden aan, die men nog nooit heeft ontmoet. In deze club wordt de Limburgse gastvrijheid & vriendelijkheid hoog in het vaandel gehouden. Daarnaast kunnen bezoekers rekenen op kwaliteit en hygiŽne.

Bezoekers kunnen bij binnenkomst rekenen op een persoonlijke ontvangst, waar men informatie krijgt over de club. Na ontvangst van de sleutel van de eigen persoonlijke garderobekast begeeft men zich naar de garderoberuimte, waar men zich omkleedt. Hierna staat het kasteel ter beschikking van de gasten.

Op de begane grond kan men onder andere genieten van heerlijke drankjes, sfeervolle muziek, dansen, kennismaken met de gasten en lekker eten in het restaurant of op het buitenterras. Dit gebeurd allemaal op een zeer spontane en ongedwongen sfeer. Op de 1e etage kan men vrijblijvend de relaxruimtes bezoeken. Deze zijn toegankelijk voor een ieder. Hier treft men ook de sauna, centrale douches, bidets en toiletten aan.

Deze club is voor een ieder toegankelijk, die op zoek is naar wat erotische ontspanning en plezier. Naast de parenparty's en gemixte parties op
de zaterdag worden er ook groepssparty's voor paren & singles op de vrijdag georganiseerd. Personen, singles, paren en of trio's, die hun grenzen willen verleggen, kunnen gerust een bezoekje brengen aan deze spannende club.

Sexclubs

Kasteel Waterloo Details

Hits: 1444

URL: http://www.kasteelwaterloo.nl/

CategorieŽn: Stripclubs Beesel

Reviews: 1


Kasteel Waterloo reviews (1):

Kasteel Waterloo - Taalfout

0

Review:
Leuke stripclub heb hier ook erg genoten, ik stoor me er alleen aan dat er op de site "dit gebeurd" staat terwijl dit "dit gebeurt" moet zijn. Verder is alles tip top in orde. Groetjes Mark

Sterke punten:
Werknemers

Zwakke punten:
Grammatica

Amice Comp beveelt Kasteel Waterloo aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Kasteel Waterloo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Kasteel Waterloo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Kasteel Waterloo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Kasteel Waterloo


Andere websites in de categorie 'Stripclubs Beesel'

Home Ľ Stripclubs Beesel Ľ Kasteel Waterloo