La Vie en Proost

Ben je in Amsterdam en plan je een gezellige avondje uit met vrienden en of kennissen? Zijn jullie van plan om de bloemetjes buiten te zetten en wil je genieten van de mooiste meiden? Breng dan gerust een bezoekje bij La Vie en Proost. Deze club is de enigste Amsterdamse Topless lapdance bar. Hier treft men een aantal topless dames, gogogirls, lapdancers en video's. Daarnaast heerst er altijd een gezellige sfeer in de club. Een ieder komt dus aan zijn of haar trekken in La Vie en Proost. Deze club is gevestigd in de populairste wijk van Amsterdam, de Wallen. Hier kan men genieten van de danspasjes van de mooiste dames. Om de tien minuten wordt een show weggegeven in deze club. De danseressen van deze club vinden het ook fijn om een cocktail of een glaasje champagne met de gasten te drinken. Om die manier leert men mekaar ook beter kennen. Daarnaast worden de drankjes in deze club geserveerd door topless dames. Deze dames staan ook altijd klaar voor een fijn gesprek. Personen die dus van plan zijn om een avontuurlijke avond te beleven in Amsterdam, kunnen gerust een bezoekje brengen bij La Vie en Proost. Men kan genieten van de mooie meiden, die om de tien minuten een spannende paaldans show weggeven. Ook als iemand van plan is om in het huwelijksbootje te stappen kan men hier terecht voor een vrijgezellenavond. De vrijgezel en zijn gezelschap kunnen dan getrakteerd worden op een fijne lapdance van een van de gastvrouwen van de club. De club is kortom de gezelligste stripclub van Amsterdam. Een ieder komt aan zijn of haar trekken en als je in Amsterdam bent, is een bezoekje aan La Vie en Proost zeker de moeite waard. De meeste mensen krijgen er niet genoeg van en willen wel vaker een bezoekje brengen aan deze mooie club. escort-amsterdam

La Vie en Proost Reviews

  Open after COVID-19!!

  La vie is weer open na de Covid 19!!
  Wij houden ons aan de RIVM regels en aan de gezelligheid van het La Vie en Proost team!!!
  Elke maandag t/m donderdag Van 20.00 uur tot 03.00 uur.
  Elke vrijdag t/m zaterdag van 20.00 uur tot 04.00 uur.

  Sterke punten
  Gezelligheid en mooie strippers

  My favorite girl

  I just wanna say that it's a real great stripclub and i like Dalisha she is so sweet and beautiful.
  Dalisha have long legs and long blond hair.Because of her i had a real nice time in this wonderful stripclub in the centre of Amsterdam.

  Sterke punten
  Nice girls and music!!

  La Vie & Proost

  Hello,
  I had a real great and fun time in the La Vie stripbar.
  Dalisha caught my attention with her long blond hair and long legs.
  I started to take some lapdances from her and we drinked a big bottle champagne all by ourself. I can not wait till i got back and visit the topless bar again.

  Regards,

  John from Canada

  Sterke punten
  The beautiful girls and i like Dalisha so much.
  Nice music, friendly sexy girls

Bezoek La Vie en Proost

Schrijf een review