Moulin Rouge Amsterdam - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 17 mei 2018
Moulin Rouge Amsterdam Logo
  1. Moulin Rouge Amsterdam
  2. Moulin Rouge Amsterdam Reviews
  3. Schrijf ook een review over Moulin Rouge Amsterdam

Moulin Rouge Amsterdam

Ben je op vakantie in Nederland en op bezoek in Amsterdam? Heb je zin in een avond vol erotiek, spanning en sensatie? Wil je een onvergetelijke avontuurlijke avond beleven? Dan ben je bij Moulin Rouge op het juiste adres.

Personen die deze club bezoeken worden gastvrij ontvangen in het gezellige historische pand op de Wallen. Hier worden door de wisselende (inter)nationale artiesten de mooiste shows gegeven. Alle zitplaatsen zijn dicht bij het podium. Hierdoor is men bijna direct betrokken bij wat er zich op het podium afspeelt. Tijdens de shows heeft men de mogelijkheid om een drankje te bestellen bij een van de charmante dames van de club. Ook vanaf de zitplaatsen aan de bar hebben de gasten een fantastisch uitzicht.

Een ieder komt aan zijn of haar trekken in deze club. Moulin Rouge is niet alleen geschikt voor personen, die de club alleen bezoeken, maar ook voor kleine en grote gezelschappen. Bedrijfsuitjes, touroperators, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten kunnen op een bijzondere wijze hier gevierd worden. Voor elke speciale gelegenheid zijn er speciale arrangementen beschikbaar. Indien men kiest voor een speciale arrangement, dan kan men rekenen op een speciale show met verassingen, die men niet snel vergeten zal. Het is dus een waar genoegen om speciale momenten en of feestjes in deze club te vieren.

GeÔnteresseerden kunnen in deze club voor diverse spannende en erotische shows. Het programma wordt vrijwel dagelijks vernieuwd. Men kan onder andere genieten van vrouwelijke strippers, striptease shows, candle shows,
vibrator shows, banana show, writing shows, special shows, Live couple sex shows en de ribbon show. Een ieder, zowel mannen, vrouwen als stellen komen helemaal aan hun trekken in deze spannende club. Het is dus zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Moulin Rouge.

Moulin Rouge Amsterdam Details

Hits: 3790

URL: http://www.moulinrougeamsterdam.nl/

CategorieŽn: Stripclubs Amsterdam

Reviews: 0Reviews en Ervaringen over Moulin Rouge Amsterdam

Er zijn nog geen reviews geschreven over Moulin Rouge Amsterdam

Schrijf ook een review over Moulin Rouge Amsterdam

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Moulin Rouge Amsterdam aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Moulin Rouge Amsterdam aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Moulin Rouge Amsterdam


Home Ľ Stripclubs Amsterdam Ľ Moulin Rouge Amsterdam