Club OQ - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 7 december 2017
Club OQ Logo

66.7% aanbevolen, 1 Reviews

  1. Club OQ
  2. Club OQ Reviews
  3. Schrijf ook een review over Club OQ

Club OQ

Welkom bij Club OQ, de leukste erotische nachclub in het centrum van Rotterdam.

Club OQ is uniek. Een leuke exclusieve nachtclub in het bruisende centrum van Rotterdam. Een stad met wereldfaam op het gebied van hard werken. Maar er kan in de Club OQ nacht≠club in Rotterdam ook ultieme ontspanning worden beleefd.

Deze club staat vooral bekend om de warme, gezellige en ontspannen sfeer. Hier treft men ook de mooiste en meest gezellige en vriendelijke meisjes aan. De lekkerste drankjes, exotische cocktails en de fijnste champagnes worden geserveerd in een gezellige en stijlvolle ambiance. In deze club kan een ieder terecht. Soms brengen mensen alleen een bezoekje en een andere keer brengen ze hun partner mee of men komt op bezoek met vrienden. Ook als een beste vriend of vriendin in het huwelijksbootje gaat stappen, kan men in een groep langskomen bij deze club voor een onvergetelijke bachelor avond. Hier kan men al zijn of haar erotische wensen in vervulling laten gaan.

Bij Club OQ wordt er tot in de vroege ochtend uren flink door gefeest. De prachtige meiden van deze club bezorgen de gasten een onvergetelijke avontuur. De wildste fantasieŽn komen hier tot werkelijkheid.

Men is hier ook terecht voor spannende live shows. De hete mooie meiden van deze club vertonen hun kunnen op een niet te vergeten wijze. Een ieder heeft de mogelijkheid om een private lapdance aan te vragen in de V.I.P lounge van deze club. Dit wordt in sommige gevallen aangevraagd door een man, een vrouw of personen met hun partner en of echtgenoot. Men kan hier elke avond genieten van diverse erotische live shows zoals een striptease, paaldans show en veel meer.

Deze club beschikt ook over private rooms. Terwijl men aan het genieten is van een heerlijke drankje, heeft men ook de mogelijkheid om een of meer leuke dames beter te leren kennen. Indien men het gesprek wat intiemer wil voortzetten, heeft men de mogelijkheid om zich terug te trekken in een van de mooie private rooms van deze club. Ook voor echtparen, stelletjes of samen met jeen partner is er de mogelijkheid een Private Room te reserveren. Deze kamers zijn rustig en sfeervol ingericht. Men kan hierbij gebruik maken van de jacuzzi of sauna mogelijkheden van deze club.

Escort

Club OQ Details

Hits: 16302

URL: http://www.cluboq.nl/

CategorieŽn: Stripclubs Rotterdam

Reviews: 1


Club OQ reviews (1):

Club OQ - altijd een topavond

0

Review:
ik kwam 20 jaar geleden ook al in de OQ na het sportten in de sportschool. Het is er niet duur en je bent niets verplicht. Leuk om naar het dansen / strippen van de mooie meisjes te kijken. De sfeer is er altijd relaxt en ga je een keer naar beneden naar een van de kamertjes maak je een overgetelijke hete nacht mee. Ik ga er binnenkort weer eens kijken met een vriend van me, deze week een vermogen verdient met de bitcoin koers stijging, weer even wat winst omzetten in plezier hahahaaah.

Sterke punten:
gezellig , leuke sfeer , mooie meiden, goede muziek

Zwakke punten:
geen

ron beveelt Club OQ aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Club OQ

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Club OQ aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Club OQ aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Club OQ


Andere websites in de categorie 'Stripclubs Rotterdam'

Home Ľ Stripclubs Rotterdam Ľ Club OQ