Club Libido - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 20 juni 2019
Club Libido Logo
  1. Club Libido
  2. De mooiste en beste strippers
  3. Vrijgezellenfeest
  4. Voor dames (vrijgezellenfeest)
  5. Contact Gegevens
  6. Club Libido Reviews
  7. Schrijf ook een review over Club Libido

Club Libido

Striptease Stripper service Lido Rotterdam: Act Show Vrijgezellenfeest

Escort

Club Libido Details

Hits: 4542

URL: http://www.clublido.nl/

CategorieŽn: Stripclubs Rotterdam

Reviews: 0

De mooiste en beste strippers

Ben je op zoek naar wat avontuur? Heb je behoefte aan gezelschap van leuke sexy dames? Dan ben je bij Club Libido op het juiste adres. Hier vind je de mooiste en beste strippers van Nederland! Wil je een mannelijke stripper of één van de sexy danseressen voor je vrijgezellenfeest of lap-dance, dan ben je hier op het juiste adres. De shows zijn elke dag van de week, elk uur van de dag, 365 dagen per jaar, in heel Nederland en België te boeken voor o.a.: discotheek, bar, kantine, studentenhuis, evenement, bedrijf of gewoon bij u thuis. Onze strippers staan voor u klaar!

Vrijgezellenfeest

Bezoekers die iets meer willen hoefen zich niet druk te maken. Club Libido voorziet in de speciale wensen van haar klanten. Vrijgezellenfeesten Rotterdam heeft veel kant-en-klare ideeën, maar voert ook speciale wensen uit. Striptease service Rotterdam en vrijgezellefeesten is de "place to be" voor een vrijgezellen party. Op verscheidene locaties een arrangement organiseren waar de vrijgezel kan genieten van een lap-dance door een striptease danseres in bruidskleding. De hele avond kan je genieten van sensuele sptriptease acts, met veel humor waarbij gebruik wordt gemaakt van o.a.: olie, bodyloiton, bananen, champagne, slagroom en meer! Er zijn vele danseressen aanwezig, dus iedere 15 minuten: Showtime! Wij willen jullie wensen vervullen om de perfecte avond te creëren met veel avontuur!

Voor dames (vrijgezellenfeest)

Wil je met een groepje vriendinnen uit? Zijn jullie op zoek naar wat avontuur? Willen jullie genieten van de heetste mannen, die aan het strippen zijn? Dan moet je zeker bij Club Libido wezen. De club kan speciale arrangementen voor je organiseren als je bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest in de club wilt houden. Jullie zullen allen worden opgewacht met een heerlijke cocktail, en de vrijgezel krijgt een workshop paaldansen. Wie van de groep nog meer durft mag het natuurlijk ook proberen onder begeleiding van een ervaren instructrice. Ter afsluiting van de middag of avond zal een aantrekkelijke manlijke stripper voor de vrijgezel een striptease show/ lap dance opvoeren.

Contact Gegevens

Voor informatie of vrijblijvende gegarandeerde all-in-prijs kunt u het online contactformulier invullen, maar wanneer je spoed hebt met de aanvraag kun je bellen of sms-en met: 06-41558574

De shows van Club Libido zijn elke dag van de week, elk uur van de dag, 365 dagen per jaar, in heel Nederland en België te boeken voor o.a.: discotheek, bar, kantine, studentenhuis, evenement, bedrijf of gewoon bij je thuis.Reviews en Ervaringen over Club Libido

Er zijn nog geen reviews geschreven over Club Libido

Schrijf ook een review over Club Libido

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Club Libido aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Club Libido aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Club Libido


Andere websites in de categorie 'Stripclubs Rotterdam'

Home Ľ Stripclubs Rotterdam Ľ Club Libido