Mayfair - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 17 mei 2018
Mayfair Logo
  1. Mayfair
  2. Mayfair Reviews
  3. Schrijf ook een review over Mayfair

Mayfair

Bevind je je in Den Haag en ben je van plan om te gaan stappen? Plan je alleen, met vrienden en of kennissen een onvergetelijke avond te hebben in Den Haag? Kom dan gerust langs bij Mayfair. Mayfair behoort tot de beste gentleman's club van Den Haag. Hier kan men terecht voor een spannende avondje uit. Gasten van deze club hebben de mogelijkheid om onder het genot van een drankje, een gesprek aan te gaan met een van de sexy gastvrouwen van de club. Men kan ook een bezoekje aan deze club brengen met vrienden en of zakenpartners. Terwijl men geniet van een heerlijk glaasje champagne, of een glaasje whisky, kan men gezellig een babbeltje maken met een van de dames van de club.

Indien het gesprek met de dames goed gaat en indien er een klik is, heeft men de mogelijkheid om zich met de dame terug te trekken in een van de luxe privťkamers van Mayfair. Hier kan men nog intiemere gesprekken voeren en of zich laten verwennen door de dames. De dames weten precies hoe zij de klanten een onvergetelijke avond moeten bezorgen. De kamers zijn luxueus ingericht, hetgeen de gasten direct een thuis gevoel geeft.

Veiligheid, privacy en discretie zijn enkele kernbegrippen, die hoog in het vaandel worden gedragen door deze club. De dames van deze club werken niet elke dag. Hierdoor kan het, dat dame x op de maandag beschikbaar is, maar niet op de zaterdag. Gelukkigerwijs hebben de gasten wel genoeg keus uit het aantal beschikbare dames.

Personen die dus zin hebben in een spannende erotische avond in Den Haag kunnen gerust een bezoekje brengen bij Mayfair. Een ieder komt aan zijn trekken in deze club. Men wordt verwend en of getrakteerd op een onvergetelijke avond door de gastvrouwen van deze club.

Mayfair Details

Hits: 3581

URL: http://www.mayfair.nl/

CategorieŽn: Stripclubs Den Haag

Reviews: 0Reviews en Ervaringen over Mayfair

Er zijn nog geen reviews geschreven over Mayfair

Schrijf ook een review over Mayfair

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Mayfair aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Mayfair aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Mayfair


Andere websites in de categorie 'Stripclubs Den Haag'

Home Ľ Stripclubs Den Haag Ľ Mayfair