Breeze Scheveningen - 2 Reviews

Last updated: 27 oktober 2017
Breeze Scheveningen Logo

75% aanbevolen, 2 Reviews

  1. Breeze Scheveningen
  2. Breeze Scheveningen Reviews
  3. Schrijf ook een review over Breeze Scheveningen

Breeze Scheveningen

Club Breeze is een spannende nachtclub met erotische entertainment. Men kan hier onder andere terechte voor avontuurlijke avonden, spectaculaire paaldans en striptease shows. Deze club is ook geschikt voor het houden van Bachelor party's en of het vieren van verjaardagen. Men kan de jarige hierbij verassen met een lapdance van een vrouwelijke of mannelijke stripper. Deze club is kortom de hotspot voor een avondje uit.

Men kan hier ook terecht voor diverse arrangementen. Vrouwen kunnen onder andere kiezen voor het arrangement 'ladies love treats'. Men kan hierbij zichzelf of een groepje vriendinnen trakteren en of verassen op een avondje uit. Men kan hierbij de club bezoeken vanaf 23.00u. Bij aankomst krijgt men een glas champagne en een lapdance van een mannelijke stripper voor de jarige of vrijgezel. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid tot bodyshots van de mannelijke entertainer.

Bezoekers hebben ook de mogelijkheid om te kiezen voor het 'exclusive hour' arrangement. Men kan de club in dit geval een uur voor de opening, van 10.00u tot en met 11.00u pm, afhuren voor een groep van personen. Tijdens dit uur krijgen de gasten drank, een spectaculaire dansshow en striptease show. Daarnaast krijgt men ook de beste muziek te horen. Dit wordt verzorgt door de resident DJ's.

Alle bezoekers worden bij het betreden van de club preventief gefouilleerd en gedetecteerd middels een detectiepoort. De veiligheid van de bezoekers wordt hoog in het vaandel gehouden door deze club. Men probeert ook drugs en wapen bezit tot een minimum te beperken.

GeÔnteresseerden kunnen dus voor een gezellige erotische avondje uit gerust langskomen bij Breeze Scheveningen. Men kan alleen of met vrienden en of kennissen een bezoekje brengen aan deze spannende club. Men kan verwend worden met een lapdance van een van de strippers en men kan gedurende de avond genieten van diverse dans en striptease shows.

Porno startpagina

Breeze Scheveningen Details

Hits: 4414

URL: http://www.breezescheveningen.nl/

CategorieŽn: Stripclubs Den Haag

Reviews: 2


Breeze Scheveningen reviews (2):

Breeze Scheveningen - top club

0

Review:
Vorige week bij het thema feest las vegas geweest.. wat een GEWELDIGE locatie. Top personeel , mooie shows op het podium en super DJ's. Nog een leuke maand cd van de DJ gekregen.. Kortom... voor herhaling vatbaar

Tanja beveelt Breeze Scheveningen aan bij vrienden/bekenden

Breeze Scheveningen - Top club in Scheveningen

0

Review:
Geweldig mooie zaak met een geweldige sfeer. Deze club is een mooie combinatie van stripclub en discotheek. Mooie dames op het podium maar ook uitermate geschikt voor een avondje uit met heerlijke muziek. De djs knallen!

Echte aanrader, klasse, luxe, mooie vip hoeken, top personeel!

Sterke punten:
Service, entertainment

Zwakke punten:
Geen

Anoniempje beveelt Breeze Scheveningen aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Breeze Scheveningen

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Breeze Scheveningen aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Breeze Scheveningen aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Breeze Scheveningen


Andere websites in de categorie 'Stripclubs Den Haag'

Home Ľ Stripclubs Den Haag Ľ Breeze Scheveningen