Acanthus - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 25 mei 2018
Acanthus Logo
  1. Acanthus
  2. Acanthus Reviews
  3. Schrijf ook een review over Acanthus

Acanthus

Ben je toe aan wat meer spanning in het leven, wil je je grenzen verleggen of wil je gewoon een avontuurlijke avond beleven? Twijfel niet en breng gerust een bezoekje aan Acanthus. Deze club heeft een super enthousiaste en vriendelijke team van mensen, die weten hoe ze hun gasten moeten verwelkomen. Een ieder, die een bezoekje brengt aan deze club zal zich binnen de kortste keren thuis voelen. Bij het binnen treden krijgt men een persoonlijke rondleiding zodat men weet wat men allemaal kan doen in de club.

De club heeft veel mogelijkheden voor gasten. Er is een discotheek, loungebar, keuken met eigen catering en 3 restaurants. Daarnaast kan men ook tot rust komen in de wellnesruimte, jacuzzi en of hammam. De club heeft 25 themakamers en een cinemaruimte. Er is ook een grote tuin met terras waar men zich kan terugtrekken onder het genot van een drankje. Een ieder komt aan zijn of haar trekken in Acanthus. De meeste mensen brengen een bezoek aan deze club om uitgebreid te aperitieven, lekker te eten, gezellig in de wellness te vertoeven, uit de bol gaan in de discotheken of om te genieten in de cinema of in de themakamers.

Deze club is elke vrijdag open vanaf 20.00u tot en met 4.00u in de ochtend. Op deze avond worden alleen koppels en singles welkom geheten in de club. Het is van belang, dat alle bezoekers van de club respect hebben voor de club en de andere gasten. Een ieder vanaf 18 jaar is welkom in deze club. Op de zaterdag is deze club tot 5 uur in de ochtend geopend voor koppels en singles. Op de maandag is deze club geopend van 19.00u tot en met 02.00u voor koppels en singles. Een ieder wordt toegelaten, ook al is men geen lid van de club. In de club treft men singles en koppels van alle leeftijden aan. Een ieder komt dus aan zijn of haar trekken in deze club.

Acanthus Details

Hits: 1884

URL: http://www.acanthus.be/

CategorieŽn: Stripclubs BelgiŽ

Reviews: 0Reviews en Ervaringen over Acanthus

Er zijn nog geen reviews geschreven over Acanthus

Schrijf ook een review over Acanthus

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Acanthus aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Acanthus aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Acanthus


Andere websites in de categorie 'Stripclubs BelgiŽ'

Home Ľ Stripclubs BelgiŽ Ľ Acanthus