Rouge Eindhoven - 2 Reviews

Last updated: 27 mei 2019
Rouge Eindhoven Logo

25% aanbevolen, 2 Reviews

  1. Rouge Eindhoven
  2. Rouge Eindhoven Reviews
  3. Schrijf ook een review over Rouge Eindhoven

Rouge Eindhoven

Rouge behoort tot een van de nieuwste en spannendste uitgaansgelegenheid van Nederland. Bij Rouge valt er voor gasten heel veel te beleven. Op de woensdag presenteert Ewan Mack de Break van de week. Deze avond wordt een muzikale met talloze gast optredens. Een ieder komt hier aan zijn trekken.

Op de vrijdag kan men bij Rouge terecht voor evenementen zoals Queen of Burlesque, paaldans competities, You've Got it en vele andere wedstrijden. Op de zaterdag kan men vanaf 21.30u genieten van een onvergetelijk Burlesque show. De internationale cast van deze club brengt de gasten het beste van cabaret, Burlesque en muziek tijdens een twee uur durende show. Dit moet men zeker een keertje zien. Elke week krijgt men weer een andere Burlesque show te zien. De show duurt van 21.30 - 23.30u. Hierna worden de deuren geopend voor een beperkt aantal personen. Terwijl men geniet van leuke club muziek, dansen de Rouge girls op het podium, de bar of gewoon op de dansvloer. Men kan elke zaterdag genieten van optredens vn de Rouge girls met diverse acts. Bezoekers van de club hebben hierbij de mogelijkheid om zelf te bepalen wie en wat zij op het podium willen zien. Dit gaat tot laat in de avond door.

Deze club beschikt echter over een beperkte ruimte en raakt binnen de kortste keren vol. Om toch zeker te kunnen zijn van een plekje, heeft men de mogelijkheid om zich aan te melden voor de gastenlijst van deze club. Een ieder vanaf 21 jaar is van harte welkom in deze gezellige en spannende club.

De dress code van deze club is Dress tenue de ville, of dress to impress. Personen die in een origineel burlesque outfit komen, mogen de club gratis bezoeken en krijgen ook nog een heerlijke cocktail als beloning.

Rouge is veel meer dan een burlesque theater. De nadruk ligt hierbij op het woord ďteaseĒ. De optredens van de dames van deze club kunnen suggestief naaktheid bevatten, echter is Rouge geen stripclub. De optredens van de dames zijn geÔnspireerd door de oude burlesque & cabaret theaters uit de jaren 1920 tot en met de late jaren 1950.

Deze club is ook een perfecte locatie waar men kan terecht kan voor het vieren van een verjaardag, bedrijfsfeest, uitreiking of jubileum. Club Rouge is creatief en ervaren in het meedenken van corporate events.

Rouge Eindhoven Details

Hits: 3641

URL: http://rouge-eindhoven.nl/

CategorieŽn: Stripclubs Eindhoven

Reviews: 2


Rouge Eindhoven reviews (2):

Rouge Eindhoven - slecht

0

Review:
wij zijn 25-5 geweest als vip gast, goedkope bubbels en de hapjes hebben we helemaal niet gezien! En wat is de show achteruit gegaan!De show had niets met bulesque te maken, silvia de zangeres was wel heel goed.

Sterke punten:
zangeres

Zwakke punten:
de show

silvia gerla beveelt Rouge Eindhoven NIET aan bij vrienden/bekenden

Rouge Eindhoven - Racistische security..

0

Review:
Racistische security

BRIAN beveelt Rouge Eindhoven NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Rouge Eindhoven

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Rouge Eindhoven aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Rouge Eindhoven aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Rouge Eindhoven


Andere websites in de categorie 'Stripclubs Eindhoven'

Home Ľ Stripclubs Eindhoven Ľ Rouge Eindhoven