The New Dreams - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 19 november 2017
The New Dreams Logo
  1. The New Dreams
  2. The New Dreams Reviews
  3. Schrijf ook een review over The New Dreams

The New Dreams

Personen die toe zijn aan een spannende erotische avond, kunnen gauw een bezoekje brengen aan 'The New Dreams'. Hier kan men onder andere genieten van spannende paaldans en striptease shows. De dames weten de gasten een supper gezellige en spannende avond te bezorgen. Een ieder, die een bezoekje brengt aan deze club, krijgt er geen genoeg van. De meeste bezoekers gaan wel vaker terug naar deze club.

Bezoekers hebben de mogelijkheid om de jongedames te vergoeden voor hun mooie danspasjes. Dit kan men doen door biljetjes in hun slipjes te laten glijden. Het is echter niet toegestaan om de dames aan te raken. Gelukkigerwijs kan men gretig genieten van de danskunsten van deze mooie sexy dames.

Als de dames niet dansen, dan zijn ze meestal in de zaal. Bezoekers hebben de mogelijkheid om de dames dan een glas champagne aan te bieden of men kan een fles champagne bestellen en gebruiken in de prive lounge. Bezoekers hebben daarbij de tijd van hun leven. Men kan namelijk een meisje naar keuze meenemen. Deze dames weten mannen op een aangename manier bezig te houden. Echter is deze club geen vestiging waar er aan prostitutie wordt gedaan of waar er sexdienten worden aangeboden.

Men heeft in deze club de mogelijkheid om een aangename avond te beleven onder het genot van een glaasje wijn of champagne en in het gezelschap van een mooie dame.

Heren die dus behoefte hebben aan wat ontspanning of die willen genieten van een mooie paaldans of striptease show, kunnen gerust een bezoekje brengen aan deze club. De dames weten bezoekers aangenaam bezig te houden. Men kan onder het genot van een glaasje champagne of whisky een aardig gesprekje aangaan met de dames van deze club. Breng dus gauw een bezoekje aan 'The New Dreams'.

erotiek-18

The New Dreams Details

Hits: 2388

URL: http://www.thenewdreams.com/nl/

CategorieŽn: Stripclubs BelgiŽ

Reviews: 0Reviews en Ervaringen over The New Dreams

Er zijn nog geen reviews geschreven over The New Dreams

Schrijf ook een review over The New Dreams

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou The New Dreams aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou The New Dreams aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek The New Dreams


Andere websites in de categorie 'Stripclubs BelgiŽ'

Home Ľ Stripclubs BelgiŽ Ľ The New Dreams